"never wast a minute of your precious life
by squandering it thinking about people you dun like
"

Sunday, December 4, 2011




 ...السلام عليكم

 heyhoui korangxs! malam nan yang sepi ni nak menulis sket. melayan perasaan yang xtentu arah ni. skung ni rasa macam kosong sangat-sangat. ok! bile piki-pikir, nak bandingkan dulu and skung. banyak yang berubah dalam hidup aku. tak kesah lah member ker, life style ker, ape-ape jerlah. tapi yang paling ketara sangat-snagat ialah member, banyak kot mmber yang lupa member. dulu bukan main rapat tak leh nak pisah dah macam kembar melekat jer. hehe. tapi bila dah masuk universiti or somewere else dah mula lupa diri, dah mula buat-buat tak nampak member. aku paling menyampah dengan budak macam tuh. ade la skali dalam cuti sem lepas, time aku teman umi beli lauk kat pasar, aku dah nampak dari jauh minah tuh. bila smpai kt gerai tuh, bleh plak dia pusing belah lain. gila kot, punya lah sombong. padahal macam ape tah. die budak kelas aku time form 5 dulu. budak kelas 5 adil 2. ni pengakuan aku buat.

 bukan takat tuh, yang paling aku tak suka, dah la baik2, bleh plak lupa kawan. ramai lah yang berubah semenjak berstatuskan pelajar 'u'. ala, duduk u bukan nye hot sangat. aku pn blaja u jgak. tp xlah lupa member. lagi-lagi dah ade dah yang hilang dah semua tudung kat kepala tuh, gila mmg style lah. dah pandai bergaya dah. yang tu aku tak kesah sbb atas diri sendiri, dosa masing2 tanggung. tapi yang aku kesah, memang bajet gila kat fb tuh. haih geram je rasa nak remove. buat status bukan main die alim. tapi tengok la diri sendiri tuh. yang nerd-nerd pon dah pandai dah buat macam2. memg aku tak suka lah dengan budak-budak teeeettt tuh semua. hot la sanngat. hot kat dunia je lah kan..


p/s: harap ade yang terasa.kbai!


4 comments:

  1. mung..hahaha...aderla.. budak kals 5 adil2 dulu..xkn aku na mention name die kat sini..malu la die

    ReplyDelete